Age Bosma

 image-2015-01-08_1.jpg
Age vaart graag zijn eigen koers, recht door zee. Op het water kom je tot rust, geniet je van de natuur, de ruimte en de stilte om je heen, dat maakt je bewust van de dingen die je doet. Hij spant zich in om binnen het team een cultuur te  kweken dat werken ook genieten kan zijn. Betrokken zijn met het wel en wee van cliĆ«nten is voor hem een must om optimaal te kunnen functioneren als adviseur.

 Age Bosma,
 Directeur
(agebosma@bosmafinancieel.nl)

Wieke Dijkstra

image-2015-01-08_6.jpg
Wieke Dijkstra
Financieel-adviseur
(wiekedijkstra@bosmafinancieel.nl)

Sport, zeilen en fotograferen doet Wieke graag in haar vrije tijd. Zeilen geeft haar rust maar ook het bewust zijn met wat je aan het doen bent. Fotograferen is kijken naar de wereld samen met de schoonheid die je ziet. De kunst is deze zo goed mogelijk over te brengen aan anderen. In haar werk is het net als met zeilen, tactisch nadenken, op de goede koers bepalen, op de goede momenten beslissingen nemen en reageren op situaties die iedere keer verschillend zijn. 

Erica Venema

image-2015-01-08_4.jpg


Erica Venema
Financieel-adviseur
(ericavenema@bosmafinancieel.nl)
Reizen, lezen, lekker eten dat zijn de passies van Erica. Ze houdt er van om mensen te ontmoeten en nieuwe culturen, omgevingen en gebruiken te ontdekken. Het mooie hiervan is op jezelf aangewezen zijn, maar tegelijkertijd ook met anderen in contact zijn. In haar werk heeft ze ook te maken met verschillende ondernemingen en culturen binnen een bedrijf. Geen organisatie is hetzelfde, ze geniet van al die facetten en dat geeft haar veel inspiratie.

Jan Procee

 Jan ProceeJan Procee
Bedrijfs-financieel adviseur
 (janprocee@bosmafinancieel.nl)

Praktisch bezig zijn en oplossingen bedenken is Jan zijn stijl. Boogschieten is zijn passie, buiten in de bos onder verschillende omstandigheden geconcentreerd bezig zijn en je doel raken. In de adviespraktijk is het niet anders, geen klant is het zelfde, de omstandigheden zijn niet gelijk, de uitdaging voor Jan is een maatwerk oplossing voor de klant te bedenken.