Age Bosma

 image-2015-01-08_1.jpgAge vaart graag zijn eigen koers,  recht door zee.

 Op het water kom je tot rust, geniet je  van de natuur, de ruimte en de stilte  om je heen, dat maakt je bewust van  de dingen die je doet.

 Hij spant zich in  om binnen het team  een cultuur te  kweken dat werken  ook genieten kan  zijn. 


Betrokken zijn met het wel en  wee van cliënten is voor hem een  must om optimaal te kunnen functioneren als adviseur.

 Age Bosma,
 Directeur
 (agebosma@bosmafinancieel.nl

 

 

Wieke Dijkstra

image-2015-01-08_6.jpg
Wieke Dijkstra
Financieel-adviseur
(wiekedijkstra@bosmafinancieel.nl)

Sport, zeilen en fotograferen doet Wieke graag in haar vrije tijd. Zeilen geeft haar rust maar ook het bewust zijn met wat je aan het doen bent. Fotograferen is kijken naar de wereld samen met de schoonheid die je ziet. De kunst is deze zo goed mogelijk over te brengen aan anderen. In haar werk is het net als met zeilen, tactisch nadenken, op de goede koers bepalen, op de goede momenten beslissingen nemen en reageren op situaties die iedere keer verschillend zijn. 

Erica Venema

image-2015-01-08_4.jpgErica Venema
Financieel-adviseur
(ericavenema@bosmafinancieel.nl)
Reizen, lezen, lekker eten dat zijn de passies van Erica. Ze houdt er van om mensen te ontmoeten en nieuwe culturen, omgevingen en gebruiken te ontdekken. Het mooie hiervan is op jezelf aangewezen zijn, maar tegelijkertijd ook met anderen in contact zijn. In haar werk heeft ze ook te maken met verschillende ondernemingen en culturen binnen een bedrijf. Geen organisatie is hetzelfde, ze geniet van al die facetten en dat geeft haar veel inspiratie.